Холивудски ѕвезди кои имаат сопствен бренд на алкохолен пијалок

Холивудскиот актер Николас Кејџ наскоро ќе лансира алкохолен пјалок. Наводно актерот своето име го заштитил како вид на бурбон. „Во Холивуд стана главна работа, да …

Холивудски ѕвезди кои имаат сопствен бренд на алкохолен пијалок Прочитај повеќе »

Текстот Холивудски ѕвезди кои имаат сопствен бренд на алкохолен пијалок е превземен од Reporter.mk.