Холивудски продуцент ненадејно почина на 44-годишна возраст

Холивудскиот продуцент Кевин Турен ненадејно почина на 44-годишна возраст. Неговиот татко ја потврди оваа тажна вест и објави дека се уште не е откриена причината …

Холивудски продуцент ненадејно почина на 44-годишна возраст Прочитај повеќе »

Текстот Холивудски продуцент ненадејно почина на 44-годишна возраст е превземен од Reporter.mk.