Хрватите му забранија на Саша Ковачевиќ да одржи концерт

На Саша Ковачевиќ му е забрането да одржи концерт во Хрваткса. По претходно откажани настапи на Ана Бекута, Драган Којиќ Кеба, Зорана Миќановиќ, Жељко Самарџиќ, Душко …

Хрватите му забранија на Саша Ковачевиќ да одржи концерт Прочитај повеќе »

Текстот Хрватите му забранија на Саша Ковачевиќ да одржи концерт е превземен од Reporter.mk.