Хрватската турнеја на Националниот џез оркестар и Рамбо Амадеус ја запали публиката и медиумите: Уметничка изведба со епско значење

“Делириум во Сплит,” “Еуфорија во Шибеник,” “НЏО и Рамбо го разбудија Вис,” “Вис веќе нема да биде ист по настапот на НЏО И Рамбо Амадеус”, …

Хрватската турнеја на Националниот џез оркестар и Рамбо Амадеус ја запали публиката и медиумите: Уметничка изведба со епско значење Прочитај повеќе »

Текстот Хрватската турнеја на Националниот џез оркестар и Рамбо Амадеус ја запали публиката и медиумите: Уметничка изведба со епско значење е превземен од Reporter.mk.