Хулк Хоган се ожени по третпат на 70 години

Американската боречка легенда Хулк Хоган се ожени по трет пат на 70 години. Неговата последна сопруга се вика Скај Дејли, а венчавката ја направија на …

Хулк Хоган се ожени по третпат на 70 години Прочитај повеќе »

Текстот Хулк Хоган се ожени по третпат на 70 години е превземен од Reporter.mk.