Хуманитарна акција вечер пред ТЦ Бисер со Панчо и Андреј од срце за Лео

Вечерва (23.08) Панчо и Андреј од ДНК од 20 до 22 часот ќе бидат позиционирани во трговскиот центар “Бисер” (Аеродром) пред самите централни скали  каде …

Хуманитарна акција вечер пред ТЦ Бисер со Панчо и Андреј од срце за Лео Прочитај повеќе »

Текстот Хуманитарна акција вечер пред ТЦ Бисер со Панчо и Андреј од срце за Лео е превземен од Reporter.mk.