„И другите луѓе имаат чувства“, ќерката на Карлеуша им одговори на хејтерите на „Тик-ток“

Помладата ќерка на пејачката Јелена Карлеуша, Ника се најде на мета на вербални напади на популарната социјална мрежа „Тик-ток“. Еден од нејзините пријатели на едно од нејзинитеобјавени видеа и напишал недоличен коментар и ја навредил со погрдни зборови. Таквиот коментар силно ја погодил Ника, која која не му остана должна и веднаш му одговори со … Continue reading „И другите луѓе имаат чувства“, ќерката на Карлеуша им одговори на хејтерите на „Тик-ток“

Текстот „И другите луѓе имаат чувства“, ќерката на Карлеуша им одговори на хејтерите на „Тик-ток“ е превземен од Reporter.mk.