Игор и Гуру Харе со концерт во Филхармонија ќе слават 60 роденден на глумецот и 30 години пријателство

Игор Џамбазов и Гуру Харе на 21 Октомври во Македонската филхармонија ќе имаат концерт на кој ќе го објават новиот материјал од албумот „Првите триесет“ …

Игор и Гуру Харе со концерт во Филхармонија ќе слават 60 роденден на глумецот и 30 години пријателство Прочитај повеќе »

Текстот Игор и Гуру Харе со концерт во Филхармонија ќе слават 60 роденден на глумецот и 30 години пријателство е превземен од Reporter.mk.