Игор Којиќ првпат во интервју прозборе за разводот со Северина, средбата со Милан Поповиќ и љубовта кон Александар

Бившиот сопруг на Северина Вучковиќ, Игор Којиќ, даде интервју за хрватски „Индекс“.  Тој раскажува за пријателството со Милан Поповиќ, синот на Северина и за односот со пејачката по разводот. Игор Којиќ и Северина Вучковиќ беа во брак од 2015 до 2021 година. Којиќ никогаш не зборуваше пред медиумите за бракот и разводот со пејачката. „Се трудам … Continue reading Игор Којиќ првпат во интервју прозборе за разводот со Северина, средбата со Милан Поповиќ и љубовта кон Александар

Текстот Игор Којиќ првпат во интервју прозборе за разводот со Северина, средбата со Милан Поповиќ и љубовта кон Александар е превземен од Reporter.mk.