Игор Стефановски Иџе по третпат стана европски шампион

Најдобриот автомобилист Игор Стефановски Иџе, по третпат стана европски шампион и ја потврди титулата во Европскиот шампионат за ридско-планински трки. Последните две трки ги возеше …

Игор Стефановски Иџе по третпат стана европски шампион Прочитај повеќе »

Текстот Игор Стефановски Иџе по третпат стана европски шампион е превземен од Reporter.mk.