Илон Маск лани во тајност добил близнаци со директорка во неговата фирма „Неуралинк“

Најбогатиот човек на светот, Илон Маск, минатиот ноември во тајност добил близнаци со директорка во неговата невротехнолошка компанија „Неуралинк“, Шивон Зилис, пренесе Business Insider. Двајцата поднеле барање за промена на презимињата. Близнаците кои сега се стари осум месеци треба да го добијат презимето на татко им, а мајчиното презиме како дел од средното име. Желбата на родителите наводно … Continue reading Илон Маск лани во тајност добил близнаци со директорка во неговата фирма „Неуралинк“

Текстот Илон Маск лани во тајност добил близнаци со директорка во неговата фирма „Неуралинк“ е превземен од Reporter.mk.