Илон Маск тврди дека со ставањето на чипови во мозокот на луѓето ќе им го врати видот и ќе излечи голем број болести

Илон Маск сака да ја докаже исправноста на вградувањето чип во мозокот на човекот и да им објасни на сите дека тоа не е опасно …

Илон Маск тврди дека со ставањето на чипови во мозокот на луѓето ќе им го врати видот и ќе излечи голем број болести Прочитај повеќе »

Текстот Илон Маск тврди дека со ставањето на чипови во мозокот на луѓето ќе им го врати видот и ќе излечи голем број болести е превземен од Reporter.mk.