„Имам чувство дека сите се против мене“ – Антониа Гиговска искрена за критиките

Пејачката Антониа Гиговска првпат отворено прозборе за критиките што ги добива на нејзина сметка. Вели, има чувство дека многу луѓе не ја сакаат, па едвај чекаат да згреши нешто за да почнат да пишуваат лошо за неа. Иако делува силна, Антониа признава дека муабетите и критиките на јавноста знаат и да ја повредат. „И јас … Continue reading „Имам чувство дека сите се против мене“ – Антониа Гиговска искрена за критиките

Текстот „Имам чувство дека сите се против мене“ – Антониа Гиговска искрена за критиките е превземен од Reporter.mk.