Имам снимено над стотина филмови во кариерата, но само четири ги сметам за добри, рече холивудскиот актер Том Хенкс

Оскаровецот Том Хенкс кој во кариерата од четири децении има глумено во повеќе од сто филмови, во интервју за People рече дека само четири од нив ги смета за добри. Сепак тој не сакаше да открие кои од филмовите во кои глумел ги смета за најдобри. „Иако сите се прават дека знаат, вистината е дека никој не … Continue reading Имам снимено над стотина филмови во кариерата, но само четири ги сметам за добри, рече холивудскиот актер Том Хенкс

Текстот Имам снимено над стотина филмови во кариерата, но само четири ги сметам за добри, рече холивудскиот актер Том Хенкс е превземен од Reporter.mk.