Интернет-концертот на Дуа Липа собра пет милиони посетители

Дуа Липа во петокот го одржа својот прв интернет-концерт под наслов „Студио 2054“. На настанот таа вечер „присуствуваа“ повеќе од пет милиони луѓе, интернет-посетители од целиот свет. Виртуелниот концерт собра пет милиони прегледи за еден ден, а врската за гледање ќе биде достапна до недела до 23:59 часот. Концертот беше пренесуван во живо од голем … Continue reading Интернет-концертот на Дуа Липа собра пет милиони посетители

Текстот Интернет-концертот на Дуа Липа собра пет милиони посетители е превземен од Reporter.mk.