Ирина Абрамович го запозна Роман на лет за Германија, му роди пет деца, а по разводот најде утеха во црквата

Британските медиуми не престануваат да пишуваат за Ирина Абрамович, поранешната сопруга на Роман Абрамович, кому му роди пет деца. Се пишува дека е во страв за своето огромно богатство што го добила по разводот, како и дека се крие во еден од луксузните имоти на семејството во Велика Британија. Точната големина на нејзиното богатство е непозната, … Continue reading Ирина Абрамович го запозна Роман на лет за Германија, му роди пет деца, а по разводот најде утеха во црквата

Текстот Ирина Абрамович го запозна Роман на лет за Германија, му роди пет деца, а по разводот најде утеха во црквата е превземен од Reporter.mk.