Исчезна хрватската пејачка Катарина Раутек од познатиот бенд Е.Т

Катарина Раутек Омазиќ (39), поранешната пејачка на популарниот бенд „Електро тим“ (Е.Т.),  се исчезнала дд вчера наутро. Според хрватските медиуми, полицијата и семејството интензивно трагаат …

Исчезна хрватската пејачка Катарина Раутек од познатиот бенд Е.Т Прочитај повеќе »

Текстот Исчезна хрватската пејачка Катарина Раутек од познатиот бенд Е.Т е превземен од Reporter.mk.