Изведувачите повикуваат на бојкот на Израел на Евровизија, во Шведска 1000 луѓе потпишаа петиција

На Израел му се заканува да освои „нула поени“ на овогодинешниот Избор за песна на Евровизија бидејќи музичарите и јавноста повикуваат на бојкот на четирикратниот …

Изведувачите повикуваат на бојкот на Израел на Евровизија, во Шведска 1000 луѓе потпишаа петиција Прочитај повеќе »

Текстот Изведувачите повикуваат на бојкот на Израел на Евровизија, во Шведска 1000 луѓе потпишаа петиција е превземен од Reporter.mk.