Ja паметиме како Ферхунде од „Кога лисјата паѓаат“ – и денес изгледа прекрасно

Македонската публика ја запозна турската актерка Дениз Чакир како дел од сериите „Кога лисјата паѓаат“ и „Сулејман Величествениот“. Родена е на 31 декември 1981 година …

Ja паметиме како Ферхунде од „Кога лисјата паѓаат“ – и денес изгледа прекрасно Прочитај повеќе »

Текстот Ja паметиме како Ферхунде од „Кога лисјата паѓаат“ – и денес изгледа прекрасно е превземен од Reporter.mk.