„Ја видов вистинската слика на коронавирусот“, Елена Петреска оздраве од Ковид-19

Пејачката Елена Петреска оздраве од коронавирус. Таа објави дека поминала 14 дена на Инфективната клиника во Скопје ѝ му се заблагодари на целиот медицински персонал кој ѝ помогнал да го преброди овој тежок период за неа. „Најискрено од срце се заблгаодарувам на целиот медицински персонал од Инфективната клинка, тие се моите херои. Херои за кои … Continue reading „Ја видов вистинската слика на коронавирусот“, Елена Петреска оздраве од Ковид-19

Текстот „Ја видов вистинската слика на коронавирусот“, Елена Петреска оздраве од Ковид-19 е превземен од Reporter.mk.