„Јас и моето семејство имавме корона“, Сека Алексиќ искрено за опасниот вирус

Пејачката Сека Алексиќ откри дека и таа заедно со нејзиното семејство биле заболени од коронавирус и раскажа какви симптоми имала. Во утринската програма на „Прва“ телевизијата, таа раскажа што сѐ преживеала додека била заболена со ковид 19. „Кога станува збор за корнавирусот, сакам да кажам дека моето семејство и јас го надминавме и тој проблем. … Continue reading „Јас и моето семејство имавме корона“, Сека Алексиќ искрено за опасниот вирус

Текстот „Јас и моето семејство имавме корона“, Сека Алексиќ искрено за опасниот вирус е превземен од Reporter.mk.