Јоксимовиќ едвај врзуваат крај со крај

Српскиот пејач Жељко Јоксимовиќ пред новинарите на „Магазинот Ин“, проговори за својот приватен живот и за финансиската состојба во која се наоѓа тој и неговата сопруга Јована Јоксимовиќ.

„Јас и Јована работиме многу, но исто така имаме многу трошоци. Ние двајцата сме толку блиски, што на крајот од месецот делиме две главици бел лук. Не е грев да се работи, но исто така не е грев ниту да се плати за сите тие трошоци. Ја советувам ќерка ми да заработува ѝ да троши, а не само да троши. Секогаш зборувам да се снајде да заработи ѝ да знае како тоа да го потроши. Мене не ми е срам да ѝ кажам на Мина да заработи ѝ да си пружи што е можно повеќе на себе си.“, вели Јоксимовиќ.

 

 

Текстот Јоксимовиќ едвај врзуваат крај со крај е превземен од Reporter.mk.