Jордан Симонов ја доби наградата за најдобар актер на фестивалот „Ристо Шишков“

Актерот Јордан Симонов ја доби наградата за најдобро актерско остварување на 31. издание на Фестивалот на камерен театар „Ристо Шишков“, кој синоќа заврши во Струмица. …

Jордан Симонов ја доби наградата за најдобар актер на фестивалот „Ристо Шишков“ Прочитај повеќе »

Текстот Jордан Симонов ја доби наградата за најдобар актер на фестивалот „Ристо Шишков“ е превземен од Reporter.mk.