Јована Јоксимовиќ: Родителите ме оставија без пари, не ме галеа

Водителката Јована Јоксимовиќ веќе две децении има успешна телевизиска кариера, а освен на работата, таа е многу посветена и на семејството. Познатата водителка Јована Јоксимовиќ …

Јована Јоксимовиќ: Родителите ме оставија без пари, не ме галеа Прочитај повеќе »

Текстот Јована Јоксимовиќ: Родителите ме оставија без пари, не ме галеа е превземен од Reporter.mk.