Каде и со кого отпатува министерот Љупчо, кого „Репортер“ го улови во авион

Министерот за земјоделство Љупчо Николовски пред некој ден одлета за Истанбул. „Репортер“ го улови на ноќниот лет од Скопје во авионот во кој влезе со …

Каде и со кого отпатува министерот Љупчо, кого „Репортер“ го улови во авион Прочитај повеќе »

Текстот Каде и со кого отпатува министерот Љупчо, кого „Репортер“ го улови во авион е превземен од Reporter.mk.