Кафе-муабет со Антица Ивановска: Се расонувам со вежбање наместо со кафе

Се водам од мислата дека легнувањето рано и раното будење го прават човекот поздрав, побогат и помудар, па денот ми започнува во 7 часот. Со оглед на тоа што не пијам кафе, мој начин да се расонам е утринското вежбање што трае еден час. Ова е време кое го посветувам на моето здравје и изглед, коега … Continue reading Кафе-муабет со Антица Ивановска: Се расонувам со вежбање наместо со кафе

Текстот Кафе-муабет со Антица Ивановска: Се расонувам со вежбање наместо со кафе е превземен од Reporter.mk.