Кафе-муабет со Џамбо Агушев: Поради короната немам турнеи, па можам да ја гледам ќерка ми како расте

Наутро кога станувам прво пијам турско кафе и тоа благо. Обично кафето го пијам со сопругата, со родителите и со мојот брат. Кај нас зависи, кој прв ќе се разбуди тој вари кафе, па не ми е проблем да ѝ сварам јас кафе на мојата сопруга. Низ денот секогаш ме води една позитивна мисла, дека сме … Continue reading Кафе-муабет со Џамбо Агушев: Поради короната немам турнеи, па можам да ја гледам ќерка ми како расте

Текстот Кафе-муабет со Џамбо Агушев: Поради короната немам турнеи, па можам да ја гледам ќерка ми како расте е превземен од Reporter.mk.