Како изгледа возење со актерот Вил Смит и Porsche со моќност од 750 КС / ВИДЕО

Вил Смит и Porsche е познато дека многу се сакаат, а таа љубов сега е и јавно споделена со луѓе кои не ги познаваат

The post Како изгледа возење со актерот Вил Смит и Porsche со моќност од 750 КС / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.