Карди Би стана жена на годината и ги налути музичарите

Раперката Карди Би е прогласена за жена на годината според изборот на „Билборд“, иако многу музичари сметаат дека наградата не е заслужена, зашто годинава таа издаде само една песна. И покрај тоа што Карди сними само една песна, таа е ден од најголемите хитови во 2020 година. Станува збор за песната WAP која ја отпеа … Continue reading Карди Би стана жена на годината и ги налути музичарите

Текстот Карди Би стана жена на годината и ги налути музичарите е превземен од Reporter.mk.