Карирано е во тренд

Карираниот дезен ни е веќе добро познат, но сепак секоја зима не можеме да му одолееме.

Во исто време, класичен и модерен, едноставен и ефектен, карираниот дезен секогаш се истакнува како совршен избор за секоја модна комбинација. Еве некои предлози за оваа зима

Текстот Карирано е во тренд е превземен од Reporter.mk.