Каролина растури во Битола, играше, пееше, седна на под и наздрави со публиката

Во секси стил, опуштена и спонтана поп-ѕвездата Каролина Гочева вчера пееше во својот роден град, Битола. Голем концерт во Голд Фелициа, каде ги пееше своите …

Каролина растури во Битола, играше, пееше, седна на под и наздрави со публиката Прочитај повеќе »

Текстот Каролина растури во Битола, играше, пееше, седна на под и наздрави со публиката е превземен од Reporter.mk.