Каролина со ракија и макало тераше празник во Охрид

Поп пејачката Каролина Гочева за празникот беше во Охрид. Уживаше во задјисонцето и добрата храна, а со чашка ракија и охридско макало рече дека си …

Каролина со ракија и макало тераше празник во Охрид Прочитај повеќе »

Текстот Каролина со ракија и макало тераше празник во Охрид е превземен од Reporter.mk.