Катерина Шиповиќ победи на Белградскиот ултрамаратон и постави национален рекорд

Македонската ултрамаратонка Катерина Шиповиќ постави национален рекорд во трчање на 24 часа, откако помина 211,059 километари за еден ден на трката за Шри Чинмој во …

Катерина Шиповиќ победи на Белградскиот ултрамаратон и постави национален рекорд Прочитај повеќе »

Текстот Катерина Шиповиќ победи на Белградскиот ултрамаратон и постави национален рекорд е превземен од Reporter.mk.