Келнерката мислеше дека сум ѝ ќерка на Лидија Вукиќевиќ, српската глумица раскажа анегдота која ѝ се случи за Божиќ

Српската глумица Лидија Вукиќевиќ по божикните празници со неколку пријатели беше на зимување на планината Јахорина во Босна. Освен што скијаше и се опушташе во сауна, на социјалните мрежи секојдневно објавуваше слики од зимувањето. По враќањето во Белград, за српските медиуми, Лидија раскажа анегдота што ѝ се случила во кафуле во Сараево, кога келнерката ѝ … Continue reading Келнерката мислеше дека сум ѝ ќерка на Лидија Вукиќевиќ, српската глумица раскажа анегдота која ѝ се случи за Божиќ

Текстот Келнерката мислеше дека сум ѝ ќерка на Лидија Вукиќевиќ, српската глумица раскажа анегдота која ѝ се случи за Божиќ е превземен од Reporter.mk.