Келвин Клајн два пати се женеше оти не сакал да признае дека геј, а 50 години помладиот дечко кој скоро му го уништи животот

Модниот дизајнер Келвин Клајн има 80 години и е во пензија од 2004 година. Оттогаш само талка низ светот уживајќи во животот додека друштво му …

Келвин Клајн два пати се женеше оти не сакал да признае дека геј, а 50 години помладиот дечко кој скоро му го уништи животот Прочитај повеќе »

Текстот Келвин Клајн два пати се женеше оти не сакал да признае дека геј, а 50 години помладиот дечко кој скоро му го уништи животот е превземен од Reporter.mk.