Кијану Ривс зборува за своите најлоши филмови: „Тоа беше катастрофа“

Канадскиот актер Кијану Ривс неодамна им откри на медиумите кој од неговите два филма го смета за најлош. Имено, иако актерот е најпознат по својата …

Кијану Ривс зборува за своите најлоши филмови: „Тоа беше катастрофа“ Прочитај повеќе »

Текстот Кијану Ривс зборува за своите најлоши филмови: „Тоа беше катастрофа“ е превземен од Reporter.mk.