Kилијан Марфи откри зошто не сака мобилни телефони: Во мојата куќа нема интернет

Ѕвездата на филмот Опенхајмер, ирскиот актер Килијан Марфи го чува својот приватен живот подалеку од очите на јавноста, а претходно призна дека „ја мрази славата …

Kилијан Марфи откри зошто не сака мобилни телефони: Во мојата куќа нема интернет Прочитај повеќе »

Текстот Kилијан Марфи откри зошто не сака мобилни телефони: Во мојата куќа нема интернет е превземен од Reporter.mk.