Ким Кардашијан објави стари фотографии, покажа како изгледала пред 31 година

Ким Кардашијан објави свои стари фотографии на Инстаграм и покажа како изгледала како дете. На една од фотографиите, која е направена во 1993 година, таа …

Ким Кардашијан објави стари фотографии, покажа како изгледала пред 31 година Прочитај повеќе »

Текстот Ким Кардашијан објави стари фотографии, покажа како изгледала пред 31 година е превземен од Reporter.mk.