Ким Кардашијан прозборе за болеста на сопругот

Поуларната старлета Ким Кардашијан за магазинот “ Вог“ прозборе за болеста на најзниот сопруг раперот Кајне Вест. Таа раскажала дека  тој боледувал од биполарно пореметување, а лековите кои тој ги земал, драстично му го смениле однесувањето. Реалити ѕвездата додава дека точно знае кога ќе биде “биполарната епизода“ и дека тогаш знае како да се однесува со сопругот. Во интервјуто таа открива и дека сака да биде познат адвокат како нејзиниот татко.

Текстот Ким Кардашијан прозборе за болеста на сопругот е превземен од Reporter.mk.