Кинески Top Gear во епизодата: „Овa се најлошите кинески автомобили!“ / ВИДЕО

Ако во 90-тите години, се уште можеше да се прават шеги со кинеските автомобили, денес целиот свет има почит кон кинеската автомобилска индустрија. НО…

The post Кинески Top Gear во епизодата: „Овa се најлошите кинески автомобили!“ / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.