Ќе се снима филм за животот на Аца Лукас

Се снима филм за животот на српскиот фолкер Аца Лукас, пишуваат српските медиуми. Неговата животната приказна наскоро ќе биде пресликана во филм, а почетокот на снимањето е планирано за крајот на оваа година. Новинарот и писател Вања Булиќ ќе работи на сценариото и подготовките, а сè уште не е познато кој ќе го игра Лукас. … Continue reading Ќе се снима филм за животот на Аца Лукас

Текстот Ќе се снима филм за животот на Аца Лукас е превземен од Reporter.mk.