Ќерката на Доналд Трамп се сврши на последниот ден од неговиот мандат како претседател на САД

Ќерката на Доналд Трамп, Тифани, објави дека се свршила на последниот ден од мандатот на нејзиниот татко како претседател на САД. 27-годишната Тифани ќе се мажи за Мајкл Булос, со кого е во врска околу една ипол година. „Ми беше чест што прославивме многу важни денови, историски датуми и создадовме спомени со моето семејство тука … Continue reading Ќерката на Доналд Трамп се сврши на последниот ден од неговиот мандат како претседател на САД

Текстот Ќерката на Доналд Трамп се сврши на последниот ден од неговиот мандат како претседател на САД е превземен од Reporter.mk.