Ќерката на Еминем работи во козметички салон и сама заработува, иако богатството на нејзиниот татко се проценува на 260 милиони долари

Ќерката на Еминем Алаина работи во козметички салон: Не сакала да се потпира на парите на својот татко Посвоената ќерка на американскиот рапер Еминем (50), …

Ќерката на Еминем работи во козметички салон и сама заработува, иако богатството на нејзиниот татко се проценува на 260 милиони долари Прочитај повеќе »

Текстот Ќерката на Еминем работи во козметички салон и сама заработува, иако богатството на нејзиниот татко се проценува на 260 милиони долари е превземен од Reporter.mk.