Кобниот клуб „27“ е причината зошто Мајли Сајрус се откажа од пороците

Пејачката Мајли Сајрус проговори за своите проблеми со алкохолот и дрогата, и откри дека конечно решила да се ослободи од овие пороци. Музичката ѕвезда е позната по својот екстравагантен стил на живот, а пред неколку дена го прослави својот 28 роденден. Мајли неодамна објасни дека морала свесно да ја застане со пиење алкохол и земнање … Continue reading Кобниот клуб „27“ е причината зошто Мајли Сајрус се откажа од пороците

Текстот Кобниот клуб „27“ е причината зошто Мајли Сајрус се откажа од пороците е превземен од Reporter.mk.