Кога слушна од кој град сум, ми даде пари и храна за да успеам: Војин Ќетковиќ за почетоците со глумата и помошта од актерката Рада Савиќевиќ

Војин Ќетковиќ почнал да глуми во Крушевац, каде што е роден, а таму играла неговата постара колешка, познатата актерка Радмила Савиќевиќ. Тој вели дека никогаш …

Кога слушна од кој град сум, ми даде пари и храна за да успеам: Војин Ќетковиќ за почетоците со глумата и помошта од актерката Рада Савиќевиќ Прочитај повеќе »

Текстот Кога слушна од кој град сум, ми даде пари и храна за да успеам: Војин Ќетковиќ за почетоците со глумата и помошта од актерката Рада Савиќевиќ е превземен од Reporter.mk.