„Кога умре Луис станав социјален случај“ – Вдовицата на пејачот девет години по неговата смрт

Девет години по смртта на пејачот Љубиша Стојановиќ-Луис, неговата невенчана сопруга Силвана, раскажа за голготата низ која поминале таа и нивните деца, откако тој починал. Популарниот српски пејач загина во сообраќајна несреќа на 31 јули 2011 година. Тој беше еден од омилените ликови на сцената, а публиката го обожаваше и заради необичниот начин на пеење … Continue reading „Кога умре Луис станав социјален случај“ – Вдовицата на пејачот девет години по неговата смрт

Текстот „Кога умре Луис станав социјален случај“ – Вдовицата на пејачот девет години по неговата смрт е превземен од Reporter.mk.