Колешката на Алек Болдвин денеска пред суд и се суди за убиство од небрежност

Хана Гутиерез Рид, која беше задолжена за огнено оружје за време на снимањето на вестерн-филмот „Раст“ во 2021 година, за време на кој актерот Алек …

Колешката на Алек Болдвин денеска пред суд и се суди за убиство од небрежност Прочитај повеќе »

Текстот Колешката на Алек Болдвин денеска пред суд и се суди за убиство од небрежност е превземен од Reporter.mk.