Концерт на Ареа во Охрид       

Во четврток 2 август ден Илинден на втората плажа во Градиште култниот бенд „Ареа “ ќе  има концерт. На настапот во Охрид тие ќе ги отпеат познатите рефрени на „Сите мои слики“

„Дозволи ми“, „Колку ми значиш“. Концертот започнува во 21 чаост. Влезниците во претпродажба по промотивна почетна цена од 300 денари на www.kupikartizase.com