Концерт на Данијела Мартиновиќ на 17 март во Македонска филхармонија

Кога сме кај затворањето на круговите со „30 години Авалон“, мора да се навратиме на едно име кое е важно за нас, а среќа и …

Концерт на Данијела Мартиновиќ на 17 март во Македонска филхармонија Прочитај повеќе »

Текстот Концерт на Данијела Мартиновиќ на 17 март во Македонска филхармонија е превземен од Reporter.mk.