Концерт на Јордан Митев во Дојран

Фолк музичарот, Јордан Митев се подготвува за голем концерт на 2 август во Дојран. Пејачот на својот Инстаграм профил го најави концертот, а како придружен оркестар ќе настапат неговите колеги од групата „Академци“

Текстот Концерт на Јордан Митев во Дојран е превземен од Reporter.mk.